Хасково

Общинският съвет даде зелена светлина за ремонта на белодробната болница с управител д-р Веселин Калфов – ВИДЕО

На извънредна онлайн сесия хасковският общински съвет прие единодушно с 38 гласа „за“ общинската Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания да бъде ремонтирана по спечелен проект към здравното министерство.

Както Haskovo.info писа, ремонтът е на стойност 244 228 лв. и е по проекта „Мерки за справяне с пандемията“. Предстои вътрешен ремонт на сградата, където се лекуват и пациенти с COVID-19.

Досегашният управител на болницата д-р Веселин Калфов беше единственият кандидат в конкурса за поста и го спечели. Общинският съвет утвърди резултата от конкурса. Маргарита Маркова от БСП предложи точка втора от решението, която предлага той да бъде освободен от отговорност като управител, да бъде променена и да не го освобождава от отговорност. Председателят на общинския съвет и вносител на докладната Таня Захариева предложи точката да отпадне и решението по нея да бъде взето след консултации на следващо заседание, което беше прието.

Haskovo.info припомня, че за Деня на българския лекар д-р Веселин Калфов беше сред наградените за професионализма и всеотдайността по време на пандемията от COVID-19.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.10.2021 11:03 11:03

Голям лекар, голям човек

Анонимен
Анонимен
22.10.2021 13:26 13:26

Истински Лекар, чест и почитания, да е жив и здрав и дълги години да помага на хората

Анонимен
Анонимен
22.10.2021 17:06 17:06

Даже и фалшивите телкове стават истински пред този лекаР

ананимен
ананимен
24.10.2021 16:01 16:01

ЗАЩО НЕ ГО МАХНЕТЕ ТОЗИ ДОКТОР МАСА ФАЛШИВИ ТЕЛКОВЕ Е ДАЛ НА МОЯ КОЛЕЖКА Е ПОИСКАЛ ДА НЕ КАЗВАМ КАКВА ГОЛЯМА СУМА Е ПИСКАЛ ЗА ДА Я ВКАРА В ТЕЛКА ТОЗИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ МОШЕНИК

Back to top button