Хасково

Блъсната пешеходка и съборен светофар при катастрофа в Хасково

Два леки автомобила катастрофираха на кръстовището на булевардите „България“ и „Съединение“ до зеленчуковия пазар в Хасково.

Произшествието стана малко след 15 часа. Шофьорът на Шкодата със софийска регистрация разказа пред Haskovo.info, че не е от града, опитал се е да направи ляв завой към „Съединение“ и е отнел предимството на движещия се насреща по „България“ Мерцедес. За да избегне ударът с Шкодата водачът на Мерцедеса е свил към тротоара, където е блъснал пешеходка, заграждения и е съборил една от секциите на светофара.

Катастрофа

След удара жената е била в съзнание и е откарана с линейка в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково, разказаха свидетели. Светофарът изключи, като от полицията регулираха натоварения трафик. Водачите не са употребили алкохол или наркотици.

Жената не е сериозно пострадала. Тя е оставена за наблюдение в МБАЛ – Хасково.

15 коментара

 1. Сега КаТ ще спрът ли мерцедес от движение понеже и предния прозорец е затъмнени освен всички останали, или понеже е техен колега младия полицай ще се размине ама и на другата ми кола прозорците са тъмни как не с го видели досега ама сега след катастрофата дано да погледнат. Господата Полицай.

 2. Сега КаТ ще спрът ли мерцедес от движение понеже и предния прозорец е затъмнен освен всички останали, или понеже е техен колега младия полицай ще се размине ама сега след катастрофата дано да прогледнат. Господата Полицай.

 3. Ааа затова ли струваха,мереха , мислеха толкова време и се чудеха какво да измислят. А другаря милиционер от закуските сигурно е спестявал за тая кола

  1. Точно така наше момче е трябва да го оправят че иначе и работата можи да загуби пък за друго не става

 4. Акцията на КАТ, по бъркане в носа и стояне в колите ДАВА РЕЗУЛТАТ!!!!!!!!!!!!!!

 5. Толкова е затъмнена колата, дори и предното челно стъкло че не може да види пешеходката, за това някой нещо да каже

 6. ИНТЕРЕСНО с колко ли е карал там, за да се качиш на тротоара, да удариш човек да отсече мантинелата и стълба, НЕ ВЯРВАМ ДА Е С 40!

   1. Така е, като влизат само връзкарите ! Аз два пъти се явявах на изпити ,взех физическия ,психото в Пловдив и накрая ме отрязаха на „финала“и взеха едно момче което сигурно беше 130кг ,а аз съм бивш спортист и съм 82кг.

 7. Виновен! Вземете му книжката, направете нещо срещу системата да видим, че си вършите работата, а не всеки да повтаря „гарван на гарван око не вади“. Да се беше ударил в другия автомобил за да е невинен и тогава да се твърди, че е засякан, а сега е виновен!

 8. Не знам какъв е този с мерцедеса, ама тези които са измислили регулирането на движението в Хасково са за трепане. Областния град с най-тъпо регулиране на светофарите в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button