Любопитно

„Галаксико“ с най-много отличия от конкурса „Шанс“

ОЦТИ „Галаксико“ е с най-висок рейтинг от общинския конкурс за детско творчество „Шанс“, който се проведе в димитровградската спортна зала „Младост“, похвалиха се от балета на днешния международен ден на танца.

„Галактическите“ се състезаваха в направление Танцово изкуство с репертоар от 53 изпълнения. В разделите за Класически балет, Характерни и Съвременни танци, Латино танци и Хип-Хоп спечелените призови места в категориите за сола и дуети в 4-те възрастови групи са: 15 първи, 15 втори, 10 трети. В категориите за групи и формации възпитаниците на Тихомир Митев спечелиха 10 първи места, които бяха отличени с купи.

Балет

Купата на Община Димитровград и ОП „Детски и младежки център“ за най-висок рейтинг беше присъдена на Общински център за танцово изкуство „Галаксико“ и техният художествен ръководител Тихомир Митев.

Балет

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз
Аз
29.04.2022 13:21 13:21

Не просто браво, г- Митев! Адмирации и поклон! Бъдете жив и здрав и още дълги години да ни радват Вашите успехи!

Back to top button