Любопитно

Раздават велосипеди в нова опознавателна игра в Димитровград

„Детски и младежки център“ стартира нова опознавателна игра „Опознай Димитровград, за да го обикнеш“, която ще се проведе от 1 юли до 31 август, съобщават от общината.

Проектът е финансиран по общинската програма „Димитровград на младите“ и е насочен към децата и младите хора. Предвидени са посещения 7 знакови обекта в града, от които да се получат печати върху специално подготвена за целта книжка – Градска библиотека „Пеньо Пенев“, Исторически музей, Дом-музей „Пеньо Пенев“, Художествена галерия „Петко Чурчулиев“, НАОП „Джордано Бруно“, Общинска администрация и ОП „Детски и младежки дейности“.

Всеки участник избира сам последователността на обектите, които трябва да посети. Желаещите да се включат в играта могат да получат от сградата на „Детски и младежки център“ книжката „Опознай Димитровград, за да го обикнеш“, в която са включени обектите. След подпечатване на всички обекти, включени в книжката, тя се предава в Детски и младежки център. Така се участва в томбола с награди – велосипеди, която ще бъде изтеглена по време на празника на града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button