Хасково

31 нови свободни работни места в Хасковска област

31 свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама шлосери, двама заварчици, касиер на обменно гише на 850 лв. заплата, асистент човешки ресурси в пивоварна, петима учители – по български език и литература, математика и физика, английски език, компютърни технологии и приложно програмиране, електротехника и електрообзавеждане, главен експерт в отдел „Услуги по заетостта“ на 1 486 лв.

В Димитровград имат нужда от двама шофьори на леки автомобили до 9 места, по петима машинисти и помощник-машинисти на локомотив, двама склададжии, организатор на дейността.

В Харманли вакантните места са за трима учители – по физическо възпитание и спорт, история и цивилизации, информационни технологии, а в Свиленград се търси чистач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button