Любопитно

Зам.-министър и директорът на пожарната наградиха талантливи деца в Димитровград

Заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър се срещна в Димитровград с деца, участващи в международния конкурс „С очите си видях бедата“, съобщават от областната дирекция на МВР.

Четири деца на възраст между 10 и 14 г. от района получиха наградите си от заместник-министъра на церемония в противопожарната служба в Димитровград. Децата са част от победителите в конкурса, който за пръв път бе посветен на Международния ден за намаляване риска от бедствия.

Награди„Вие виждате през очите си важните неща в живота и ние трябва да се поучим от Вас. Продължавайте да дерзайте и чрез способите на изкуството да възпитавате съпричастност към проблемите на хората“, насърчи децата заместник-министърът.

Главен комисар Николай Николов, директор на Главна Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ благодари на децата за уменията чрез способите на изкуството да пресъздадат готовността за оказване на помощ и взаимопомощ и любопитство към професията на огнеборците.

На финала на срещата децата имаха възможност да се качат в специализиран автомобил под наблюдението на пожарникарите и да разгледат базата и снаряжението на спасителите.

Както Haskovo.info писа, 6 деца от Хасковска област спечелиха призови места в международния конкурс.

Деца от Хасковско с награди от конкурса „С очите си видях бедата“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button