Външни публикации

Lidl отвори втория си магазин в Хасково

Лидл България отвори днес своя втори магазин в град Хасково. Новоизграденият обект се намира на ул. „Дунав“ № 15Б до кръстовището с бул. „Раковски“ и разполага с модерна визия и съвременно оборудване с висока енергийна ефективност.

„Днес е един от тези дни, в които се убеждавам, че живеем в перспективен и модерен град. Доказателство за това е поредната голяма инвестиция, която се случва в Хасково. Щастлив съм, че Лидл България отново избра да инвестира в нашия град и да покаже, че тук може да се развива успешен бизнес“, заяви кметът Станислав Дечев, който участва в откриването на новия магазин заедно с Георги Богданов, мениджър „Продажби“ на Лидл България за регионално дружество Кабиле. Водосвет отслужи отец Никола.

МагазинМагазинът разполага с модерна и просторна търговска зала с площ 1407 кв.м., която допринася за приятното изживяване на клиентите, а наличните 152 паркоместа са допълнително удобство при пазаруване. Той е единственият в града с каси на самообслужване, които спомагат за още по-бързото обслужване на посетителите.

МагазинВсички посетители в деня на откриването бяха посрещнати с редица изненади, игри и изгодни предложения. А следващите две седмици компанията ще зарадва с атрактивни отстъпки на избрани продукти всеки клиент, който пазарува в новия магазин в града. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin. За най-нетърпеливите, вече с мирис и вкус за Коледа, от веригата са подготвили и много нови предложения от любимите марки Deluxe и Favorina.

МагазинС новия магазин обектите на Лидл България в страната са вече 112, като до края на годината компанията планира да открие още 3 нови обекта. Чрез новите удобни локации веригата цели да бъде още по-близо до своите клиенти, като им осигури допълнителни възможности за достъп до разнообразни продукти от предварително подбран асортимент и с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена.

МагазинЗа Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в над 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 112 магазина в 50 града и над 3300 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Магазин

Back to top button