Хасково

Ремонтират детски градини, кметства и спортно игрище в Хасково

Предстои ремонт на 10 общински сгради и обекти в община Хасково, съобщават от кметството.

Предвижда се да бъде напълно преобразено спортното игрище в квартал „Орфей“ между блокове №10 и №12. Дейностите включват нова основа на терена и настилка от изкуствена трева на игрището. Ще се монтират врати за минифутбол и ще се направи маркировка на игрището. Планира се доставка и монтаж на нова оградна система от колони и мрежа за участъка с демонтираната ограда, както и укрепване и боядисване останалата част от оградата. Игрището в „Орфей“ е едно от местата за спорт и отдих за стотици жители на квартала, което не е обновявано и ремонтирано от неговото изграждане до сега. Прогнозната стойност на ремонта е 102 000 лв. без ДДС.

В следващите месеци ще се ремонтират още сградите на детска градина „Вихрогонче“ в селата Книжовник и Въгларово. В обществената поръчка са предвидени ремонт на покрива на сградата на НУ „Георги С. Раковски“ в Хасково, ремонт на сградите на кметствата в селата Нова Надежда и Узунджово.

Спортни площадкиПредвиден е ремонт и на общите части в сградата на Малкия бизнесцентър, ремонт на дограма в ДГ №21 „Вихрогонче“ – група село Малево, ремонт на сградата на Общностен център за подкрепа на деца и родители и др.

Прогнозната максимална стойност на включените дейности в обхвата на обществената поръчка е 509 130 лв. без ДДС. Обектите са обособени в три позиции. Срокът за изпълнение за всяка позиция е 90 календарни дни. Оферти се събират до 20 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Вик
Вик
29.03.2023 16:36 16:36

В кв.Република е ниско налягането на водата.Господа височайши поне за изборите увеличите налягането.Ако не и ние ще намалим потока за гласове за определена партия.Знаесе много добре коя е тяяяя..

Back to top button