Хасково

Военна полиция с арести в хасковско заведение заради трафик на мигранти

Акция на военната полиция блокира заведение на хасковския булевард „Илинден“ следобед. В операцията участват маскирани служители на службата, а полицаи от хасковското районно управление подпомагат действията им.

От Военно – окръжната прокуратура в Пловдив коментираха, че става въпрос за акция срещу трафика на мигранти, в която са намесени военнослужещи. Става въпрос за случая от месец март, когато бяха установени военнослужещ от поделение в Пловдив и бременна лекарка, които участвали в превоз на нелегални мигранти. Военнослужещият тогава управляваше пилотен автомобил.

В района на заведението днес пристигнаха няколко екипа на Военна полиция и видимо имаше няколко задържани сред клиентите. От Военно – окръжната прокуратура засега отказаха повече подробности. По случая обаче имало събрани нови доказателства и те скоро щели да бъдат оповестени.

АкцияОт Областната дирекция на МВР в Хасково коментираха пред Haskovo.info, че оказват съдействие на Военна полиция и опазват обществения ред в района. Минувачи и живеещи в съседните блокове се чудеха какво се случва.

Акция

По-късно Нова телевизия съобщи, че по неофициална информация е разбита мрежа за трафик на хора от Турция към Западна Европа и е задържан организаторът на канала, който е от Сирия и е с хуманитарен статут в Германия. Освен него са арестувани и четирима български граждани.

Заловиха бременна жена и военен да превозват нелегални мигранти край Хасково

Бременната жена и военният са качили мигрантите от Любимец

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
20.06.2023 20:35 20:35

Кои са арестуваните?

Манго
Манго
20.06.2023 20:54 20:54

Хванете и Сара……… той е най големия

Last edited 10 months ago by Манго
Анонимен
Анонимен
21.06.2023 0:13 0:13

hahahahaha meraka mu vidqha meraka

Last edited 10 months ago by Анонимен
Back to top button