Хасково

Военни и тежка техника се включват в гасенето на пожарите в Хасковска област

Военни и тежка техника ще се включат тази сутрин в гасенето на пожарите в Хасковска област, съобщи областният управител Красимир Ангелов.

Три са големите пожари в момента, които не са локализирани – край село Дъбовец, община Любимец, между селата Сусам, Татарево и Гарваново и в землището на маджаровското село Румелия.

Работата на пожарникарите е затруднена от вятъра. На пожарите в Дъбовец и Румелия е изпратена тежка техника, която да прави просеки.

ПожарHaskovo.info припомня, че заради многото избухнали пожари вчера беше обявено бедствено положение на територията на Хасковска област.

Пожар

От министерството на отбраната съобщиха, че 22 военни с 5 автомобила участват в гасенето на пожара, който е между маджаровското село Малки Воден и село Дъбовец, община Любимец.

Обявиха бедствено положение заради големи пожари в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button