Хасково

БСП – Хасково ще подкрепи независимия кандидат за кмет Николай Ставрев

БСП Хасково ще подкрепи независим кандидат за кмет на Хасково вместо да издига собствен кандидат.

Това става ясно от съобщение на Общинския съвет на партията до медиите след днешното заседание на Националния съвет на БСП.

Общински съвет на БСП – Хасково единодушно издигна и подкрепи кандидатурата на Николай Ставрев за кмет на Община Хасково, се казва в съобщението.

Кандидатурата на Николай Ставрев ще бъде представена от инициативен комитет в понеделник в голямата зала на театъра в Хасково и се очаква да бъде подкрепена от още няколко формации за местните избори на 29 октомври.

На заседанието на Националния съвет на БСП е одобрена и листата с кандидати за общински съветници. Водач ще бъде Камен Тодоров.

БСП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковски
Хасковски
11.09.2023 9:17 9:17

хахаа 1 човек останал безработен и му търсят добре платена работа…
никакъв шанс да спечели, честито още на 1 първи тур ще загубите с този кандидат..

blabla
blabla
11.09.2023 10:55 10:55

Пълни глупостите. Общинският партиен съвет на БСП Хасково отдавна не се е събирал, а камо ли на да издига някого за кандидат за кмет. Тази листа е на КН, и и пожелавам късмет в кампанията.

Budala
Budala
12.09.2023 11:54 11:54

Поредния парашутист златотърсач. Елена Йончева къде е? Мерси!

Back to top button