Хасково

Регистрираха още една партия за участие в местните избори в Хасково

Общинската избирателна комисия в Хасково регистрира за участие в местните избори на 29 октомври партия „Национално движение за права и свободи – НДПС“.

В депозираните на 12 септември документи на партията е имало нередовности, които вече са отстранени и ОИК ги регистрира за участие в изборите за кмета на община Хасково и за общински съветници.

Haskovo.info припомня, че първите регистрации бяха направени вчера – на инициативния комитет за издигане на Николай Ставрев за независим кандидат за кмет на община Хасково, инициативен комитет за издигане на Господин Георгиев за независим кандидат за кмет на село Въгларово и на партия „Възраждане“ за кмет на Хасково, кметове на 20 села и за общински съветници.

Документите за регистрация на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети се подават от 12 до 18 септември.

ОИК – Хасково регистрира първите участници в местните избори

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button