Хасково

Тръгна делото за убийството на 67-годишен мъж в Гарваново

Хасковският окръжен съд даде ход на разпоредителното заседание по делото за убийството на 67-годишния Атанас Николов от село Гарваново. Подсъдим е 31-годишният Александър Александров.

Haskovo.info припомня, че убийството беше извършено на 16 януари миналата година. Тялото на жертвата беше открито в дома му от съседи.

Часове по-късно полицията задържа Александър в Благоевград, където той е работил преди Нова година в обувна фабрика и се е запознал с жена.

Задържаха убиеца на мъжа в село Гарваново

След задържането му е направил самопризнание и е казал, че е убил Атанас с брадва. Причина за свадата била, че той поискал заем от 200 лв., който му бил отказан. След като излязъл от дома на жертвата си Александър заключил и изхвърлил ключовете и брадвата, които по-късно бяха открити. Камера от съседна къща го е заснела да излиза на улицата.

Няма данни за кражба от дома на жертвата в Гарваново

Според съда не са налице основания за прекратяване на наказателното производство или за спирането му. На досъдебното производство не са допуснати съществени процесуални нарушения, налагащи връщане на делото на прокуратурата за тяхното отстраняване.

УбийствоНа 2 септември делото започва по общия ред, чрез събиране на доказателства.

Ако Александър Александров бъде признат за виновен го грози затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.08.2024 16:58 16:58

Доживотен за тая отрепка

Back to top button