Хасково

Мъж опита да убие жена си с нож заради призовка за развод

Вера Колева

Вера Колева

31-годишната Вера Колева от Хасково е с прободна рана в областта на корема след семеен скандал. Жената е била наръгана с нож снощи от съпруга си Николай, разказа тя пред Haskovo.info.

От 8 месеца Вера и Николай живеят разделени. Вчера обаче 36-годишният й съпруг е получил призовка за развода им. Ядосан снощи около 22:00 часа той отишъл в къщата на ул. „Македония“, където Вера и 4-годишната им дъщеря живеят. Каза ми, че е решил да ме убие и ме наръга с ножа, разказа пострадалата хасковлийка. За щастие дъщеря й не е станала свидетел на свадата, тъй като по това време е спяла.

Вера се е обадила на зет си, който живее в село Горски извор. След като дошъл, мъжът се обадил на полицията и на Спешна помощ. Така едва в 22:45 полицаите са получили сигнал за случилото се.

Лекарите казаха, че съм изкарала късмет, че все още съм жива, обясни Вера. Тя бе категорична, че ще продължи процедурата по развода и ще търси сметка на съпруга си за случилото се снощи. Вера призна, че съпругът й системно й е посягал и това е основната причина да иска развод. Тя и Николай са семейство от 5 години.

Днес жената бе разпитана от полицаи в болницата, а съпругът й, който живее в село Стамболийски е задържан. по случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dfks
dfks
08.04.2010 20:44 20:44

ujas

Back to top button