Хасково

Десетокласник събира пари за болна съученичка

Помощ за ЕмануелаДесетокласникът от Професионалната гимназия по туризъм Делчо Сербезов събира пари за болна съученичка. Момичето, което е в ХІІ клас, се казва Емануела. Тя страда от заболяване на костите и й предстои операция в Американската клиника в Истанбул

Емануела и родителите са заминали за южната ни съседка в петък, но операцията няма да започна преди да бъде събрана необходимата за лечението й сума, която е 22 000 евро.

„Лекарите са казали, че ако я оперират ще може да отиде на бала и дори да танцува„, разказа развълнуван през Haskovo.info Делчо. Това е причината от вчера той да събира пари. До тук хасковлии са дали 111 лева. Днес пред сградата на Общината само за 10-тина минути случайни хора пуснаха близо 25 лева в кутията. Делчо е категоричен, че всеки ден след училище ще излиза да събира пари за операцията на Емануела.

Ако искате и вие да помогнете на Емануела можете да го направите на следната банкова сметка:
Валентина Драгиева Иванова
IBAN BG33 UNCR 7000 1500 5510 64
BIC: UNCRBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mitko
mitko
26.04.2010 17:30 17:30

napravete da se darqva pari 4rez SMSi i 6te se saberat barzo parite….za6toto s SMS mnogo hora biha pratili a taka s bankova smetka nikoi nqma da se motae iz bankite…. USPEH na vsiki i ne se otkazvaite ot iniciativata….li4no az 6te govorq s mnogo hora da saberem kolkoto moje pari…

mitko
mitko
26.04.2010 17:31 17:31

i slojete ednA SNIMKA V tozi sait na momi4eto…

Back to top button