Хасково

Разбиха цехове за фалшиви „Адидас“ и „Гучи“ в Хасково

Откритите стоки6 446 броя текстилни стоки и 59 артикула с чужди търговски марки са иззели хасковските антимафиоти. След жалба на двама юридически представители на световно известни марки на 16-ти и 17-ти март служители от сектор БОП и ОДМВР Хасково са извършили проверки в 6 обекта на територията на областта, за които са получили данни, че произвеждат или търгуват с маркови стоки без знанието и разрешението на носителите на правата.

В хода на проверката от цехове в Хасково и селата Козлец и Текето са иззети блузи, анцузи, суитчъри, тениски, чанти, колани, шалове и заготовки с лого на марки без разрешение на правопритежателя. Освен тях са конфискувани голямо количество етикети, 9 броя машини, които са били в процес на работа по време на проверката и три броя сита за ситопечат с надписи.

Според разследващите общата стойност на иззетите количества стоки по пазарна цена на оригиналните продукти е около 1 160 000 лева.

 Етикети  Производство на Адидас

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.03.2011 11:37 11:37

Дайте им имената на дахлиите.

Гражданин
Гражданин
18.03.2011 19:43 19:43

Нека да проверят и цеховете за щампи и ситопечат до стария ДАП зад ДАИ в складовете на МАКРО до гаража на Мкомфорт и Лектра.

Back to top button