Хороскоп за 08 май 2024
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Предизвикателен ден се очертава за вас. Сблъскват се нуждата ви от сигурност, желанието за изява и напора да действате сега, тук и веднага. Интересно кое ли ще вземе връх? При всички положения - пазете главата!
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Вдъхновяващ и окриляващ ден, който ще ви даде план и увереност, че сте на прав път. Следвайте мечтите си, не позволявайте на критикарите да ви разубедят, вие най-добре знаете, че важното е да не се отказвате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Леко напрегнат ден. Ще са ви нужни много сили и правилна насоченост, ако искате да постигнете своето. Бъдете готови да се откажете от ненужното в името на онова, което ви води напред.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Другите могат да са най-големият ви дразнител и най-големият мотиватор. Ако се случва първото, сменете гледната точка. Използвайте трудностите, за да ви стане по-лесно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден, в който ще се наложи да свършите работа за няколко човека или поне да ги организирате. Не губете целта и не позволявайте ласкателствата да променят отношението ви.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Една ясна, конкретна, подредена, чиста, очаквана... Любов ви е нужна, но любов ли ще е тогава. Просто ви е важно да сте важни за някого. Защо не започнете със себе си?
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
У дома. Кое е това място, което е у дома и то място ли е, време или нещо друго - чувство, усещане, сигурност, мама ... ? Едни такива странни мисли и чувства ще гравитират около вас. Но пък може и да намерите удовлетворяващ отговор.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Много срещи, но кои от тях са смислени и полезни, а кои просто пият от ценното ви време? Бъдете ревниви към времето си, всичко останало може да се намери някак, но времето е най-ценното. Разбира се след любовта, но тя е друга работа.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Кое е ценното и какво го прави такова именно за вас? Ето това е въпросът на днешния ден и не се опитвайте да избягате от отговора, защото той ще ви даде основата за смисъла на всяко нещо.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не обличайте мантията на критикаря, отново. Вероятно ви дава някакво мнимо усещане за сигурност и удовлетворение за собствената правота, но ... Дава ли ви критиката радост, възможности, любов? Търсете отвъд нея, не се закотвяйте върху липсите, а търсете възможностите.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Малко нервни, малко сприхави, малко сърдити, малко неуверени, но много креативни, с много възможности и много приятели. Не давайте предимство на малкото пред много, бъдете многост и пълнота!
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
"Слава Богу, че имам приятели" е рефренът на днешния ден и ще имате много поводи да си го припявате. Междувременно не забравяйте за къде сте се запътили.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button