Любопитно

Хасковско вино за фолк фест

Валя

Валя

Специално вино с марката „Пирин фолк“ произведе хасковска фирма за участниците, гостите и съмишлениците на международния фестивал. Неговото 15-то поредно издание ще се проведе в началото на септември в Летния театър в Сандански

Бутилката „Мерло“ реколта 2000 е създадена във винарската изба в Стамболово. Новото вино „Пирин фолк“ няма да се продава, а ще се подарява на специални хора, допринесли за развитието на фестивала, споделят организаторите.

С бутилката хасковско производство вече се сдобиха кметът на община Сандански, местните хотелиери и журналисти. Фолкпевицата Валя също бе сред първите, които бяха зарадвани от организаторите със специалния подарък. Хасковлийката отново ще пее на тазгодишното издание на „Пирин фолк“, но не като участник в конкурсната програма, а като гост.

Победителите в предстоящия фестивал на македонската песен също ще получат за спомен бутилка от елитната селекция.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button