Хасково

Новини от Хасково

 • Кметът на Хасково поиска оставката на шефа на ВиК

  Кметът на Хасково Станислав Дечев поиска оставката на управителя на ВиК Тодор Марков. Градоначалникът направи това на извънредна пресконференция, провокиран по неговите думи от лъжа на ВиК, че от общината са спукали водопровода на булевард „Освобождение“, за което Haskovo.info писа.

 • Протест

  „Сърдитите старчета“ призоваха: Отстранете тумора Гешев

  „Сърдитите старчета“ от Хасково дадоха пресконференция на тема „Отстранете тумора Гешев!“. Групата кръсти себе си така по време на протестите миналата година. Те казаха, че туморът Гешев вече има и разсейки.

 • Скоба

  Вдигат таксата за премахване на скоба в Синята зона в Хасково от 10 на 25 лева

  От понеделник, 26 юли таксата за премахване на скоба в Синята зона в Хасково скача от 10 на 25 лева, съобщиха от Тролейбусен транспорт, които отговарят за зоната. Предложението е на ръководството на дружеството и става факт със заповед на…

 • Ремонт

  Ремонт на спукан водопровод на Кърджалийска след опит за ремонт на слягане

  Спукан водопровод остави без вода жителите на няколко улици в централната част на Хасково тази нощ. Аварията е на бул. „Освобождение“.

 • С две счупени ребра е водачката от катастрофата до „Болярово“

  С две счупени ребра и охлузвания по ръцете без опасност за живота е 64-годишната шофьорка от вчерашната катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

 • Ваксини

  Петима нови с коронавирус и 254 ваксинирани в Хасковско

  5 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

 • Болницата по онкология е на загуба, иска 3.5 млн. лв. кредит за линеен ускорител

  Специализираната болница за активно лeчение по онкология в Хасково иска да ползва банков кредит в размер на 3 540 000 лв. за закупуване на линеен ускорител за нуждите на Отделението по лъчетерапия, става ясно от докладна до общинския съвет, която…

 • Катастрофа

  Жена пострада при катастрофа на булеварда към квартал „Болярово“

  Водачка пострада при катастрофа на булевард „Никола Радев“ към хасковския квартал „Болярово“.

 • Среща

  Разработват областна стратегия за приобщаване на ромите в Хасковско

  Предстои разработването на Областна стратегия и общински планове за действие в изпълнение на Националната стратегия за равенство, приобщаване и участие на ромите за периода 2021 – 2030 г., съобщават от областна администрация.

 • По бизнес плана на ВиК: След 5 г. се предвижда кубик вода в Хасково да струва 4.47 лв.

  4.47 лв. с ДДС да струва кубик вода през 2026 г. предвижда новият бизнес план на ВиК – Хасково. Той ще бъде внесен за съгласуване в Асоциацията по ВиК, като общото събрание е насрочено за 3 август.

Back to top button