Хасково

Все още не е ясно кой ще е следващият от ГЕРБ – Хасково в парламента

Бившият заместник-областен управител на Хасково Валентин Ангелов няма да става депутат. Той е следващият в листата, но се отказва от парламента, след като Делян Добрев подаде оставка.

Валентин Ангелов
Валентин Ангелов

Ангелов обясни пред Haskovo.info, че вече е подал заявление в ЦИК, с което се отказва от мястото на народен представител, а причините му са лични.

Следващият в листата на ГЕРБ е Жечо Станков, който в момента е заместник – министър на енергетиката и по тази причина вероятно няма да стане депутат, след като преди това е бил в парламента.

Д-р Ангел Кунчев
Д-р Ангел Кунчев

В листата следва главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Пред Haskovo.info той заяви, че не се радва на новината, че може да стане депутат и тепърва ще обмисля тази възможност в следващите дни.

Директорът на Националния исторически музей д-р Бони Петрунова е след д-р Кунчев в листата на партията, а след нея Митко Полихронов. Следват имената на Деян Иванов, Стефка Стефанова, Мариян Боянов, Светла Михайлова, Иван Димитров, Борислав Анастасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
John
John
11.04.2019 17:27 17:27

ба, няма кандидати за номенклатура!

Анонимен
Анонимен
11.04.2019 23:30 23:30
Отговор до  John

Няма желаещи за евтини апартаменти.

Back to top button