Регион

Крадци разбиха мазето на жена, за да й вземат домашната ракия

Крадци задигнаха домашната ракия на жена от тополовградското село Орешник, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Апашите разбили катинара на приземния етаж на къщата и влезли в мазето, където семейството съхранявало запасите с алкохол.

Крадците са успели да вземат 3 туби от минерална вода от по 11 литра, пълни с домашна ракия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ая
Ая
16.04.2020 8:26 8:26

Много шефове си закопаха ракии, вина у земята, у вилите, в двора на къщите, и пари в гърне. Те заможните повече крадат. От наблюдения. А и всичко се изкупи, изкупува, алчността е болест, а сега може и гладните да нападат, а що не и да пуснат някои срещу заплаща е да отмъщават. Те пиянките измряха. Оправиха си децата на екстри служби и обиждаха приживе работохолиците. Българина е лош човек. Изход не виждаме. Техни хора си крадат, лишо е, че и полицаи може, бабаити, а народа старее. Да ти вземат оари, ракия, вещи, злато иди се оправяй. Тези, които крадоха се оправиха. Заложено. Щом им е ок. Да са живи и здрави.

Back to top button