Хасково

Отпушват 30 асфалтирани шахти по булевард „Васил Левски“ в Хасково

Над 30 шахти, асфалтирани преди години при ремонта на булевард „Васил Левски“, откриха екипите на „Екопрогрес“ съвместно с ВиК Хасково, съобщават от общината.

Търсенето на запушените шахти е разпоредено от кмета Станислав Дечев по повод наводняването на платното на улица „Дунав“ при кръстовището с булевардите „Васил Левски“ и кръстовището на булевардите „Стефан Стамболов“ и „Васил Левски“ под АГО. Тези места се наводняват редовно при дъжд, защото няма къде да се оттича водата.

Шахти

Само от кръговото край ВиК до изхода за Димитровград асфалтираните шахти са над 30. Вече
втори ден екипите на „Екопрогрес“ работят по отсечката и възстановяват дъждоотвеждащите шахти. След приключване на работа там, предстои проверка на другата част на „Васил Левски“ в посока булевард „Стефан Стамболов“, както и на други места в града, където е допуснато пълно затваряне с асфалт на шахти. Работата по ремонта на шахтите ще продължи докато времето позволява, а през пролетта на 2021 г. ще бъде възобновена за целия град.

Шахти

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nokom
nokom
11.11.2020 19:49 19:49

При кой кмет идиот са затворени шахтите с асфалт?

Орфеец
Орфеец
11.11.2020 20:48 20:48

Чичо Гошо да му се конфискуват парите дето ги откраде, че тия сега няма какво да крадат!

Back to top button