Регион

Автомобили фантоми продължават масово да се движат из селата в Хасковско

Пореден сигнал за автомобили без регистрационни табели, които се движат из села в Хасковска област, изпратиха със снимки читатели на Haskovo.info.

КолиТози път става въпрос за стамболовското село Царева поляна. Хората казват, че по улиците на селото и извън него се движат коли без номера. Жители на селото се съмняват и в правоспособността на водачите на автомобилите фантоми и се притесняват да не станат катастрофи.

Преди време читатели на Haskovo.info отново бяха сигнализирали за нерегистрирани коли и мотопеди в харманлийски села.

От Пътна полиция признаха пред Haskovo.info, че ползването на нерегистрирани автомобили е масова практика в селата, но заловените нарушители не са много. Все пак има санкционирани неправоспособни шофьори, такива в нетрезво състояние или с нерегистрирани возила. Сред акцентите били Стамболово и Минерални бани. В близките седмици отново престоят специализирани акции по селата.

ИЗПРАТИ НОВИНА

6 коментара

  1. В село Криво поле и Малево също поголовно се управляват коли и мотори без номера и то в повечето случаи от малолетни. В Криво поле преобладават тези от „скъпата боя“. Къде е Кварталния и Жандармерията?

    1. Полицията и жандармерията са в областния град, в центъра. Симулират деиност, на село кой ще ги види?

  2. В село Узунджово е същата работа. Карат мотори без номера и особенно вечер са пияни тези които ги управляват.

  3. Такива като се хванат, едно глоба и конфискуване на автомобила или мотора за сметка на държавата и всичко ще е ОК.Но докато има изтичане на информация,кой кога и на кое място ще са,те ще се крият и ще си джъткат необезпокоявани

  4. Ей, тия от Харманли са големи тарикати! Да ги питаш що не си стоят по техните родни места? Градът не е за всеки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button