Любопитно

Ученици ръководеха за ден хасковската ФСГ

Ученици ръководеха днес хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ и така отбелязаха Деня на ученическото самоуправление.

Мястото на директор на училището зае Хазел Мехмедемин от 9 А клас, а негови заместници бяха съучениците му Ангелина Стайкова и Владимир Джованов. Заместник на психолога в училище беше Габриела Димитрова от 9 Г клас, счетоводител за ден стана Георги Тенчев от 12 В клас, а библиотекар – Красимира Йосифова от 9 Г клас.

Ученици

Денят на ученическото самоуправление – 9 май се отбелязва ежегнодно в гимназията. Основната цел е децата да почувстват задълженията на своите учители и ръководството, да усетят атмосферата и да бъдат съпричастни. Желаещите да заемат ръководните места са подали мотивационно писмо.

Ученици

Този ден дава възможност на учениците да покажат своите лидерски качества, организаторски умения, инициативност и самоконтрол, да обогатят своя опит, да докажат, че са можещи и знаещи. Заместниците могат да преподават учебен материал, да следят за отсъствията, да провеждат разговори с ученици, родители и учители по възникнали въпроси, да отговарят за дисциплината и изпълненията на дежурствата, казват от хасковската гимназия.

Ученици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
10.05.2021 16:19 16:19

Станкев там ли още или се пенсионира?

Back to top button