Хасково

Поредна катастрофа: хасковски Фолксваген се заби в украинска Тойота на Кърджалийска

Поредна катастрофа стана днес в Хасковско. Привечер на булевард „Освобождение“ се удариха Фолксваген с хасковска регистрация и украинска Тойота.

Инцидентът стана до кръстовището с улиците „Бачо Киро“ и „Белоградчик“. Според очевидци Фолксвагенът е излизъл от бензиностанцията там и се е опитал да направи обратен завой в посока Кърджали като е ударил Тойотата. По предварителна информация при произшествието няма пострадали.

Катастрофа

Haskovo.info припомня, че по-рано през деня на пътя Хасково – Кърджали катастрофираха автомобил и каруца, като пострада жена. След обяд на улица „Дунав“ автомобил се блъсна в паркирана кола.

Жена е в хасковската болница след катастрофа с каруца

Шофьорка блъсна паркирана кола, за да избегне челен удар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шуменски влак
шуменски влак
20.08.2021 18:59 18:59

Ако украинецът не е излязъл с калашник от колата, то не си струва писането на тази новина…

Бензин
Бензин
20.08.2021 20:24 20:24

Тоест наш’то каунь тръгнало на кестерме обратен завой през двойна непрекъсната линия да прави и го е „отнесъл“ украинец.Ееееххх кога ли ще се научим ,че правила има и те трябва да се спазват от всички.

4444
4444
20.08.2021 21:17 21:17

Ей затова намразих ББ. Докара 80% дебили да се мислят за богопомазани и безнаказани.

Back to top button