Хасково

Неучебен ден в „Шандор Петьофи“ заради безводието, сигнал за празна водоноска в Хасково

В хасковското ОУ „Шандор Петьофи“ днес е неучебен, но присъствен ден със заповед на директора, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Причината е проблемите с водата и невъзможността да бъдат извършени почистване и дезинфекция в сградата. Учениците имат различни занимания навън с класовете си. Haskovo.info припомня, че вчера часовете им бяха намалени заради безводието. Днес станаха нови аварии, които оставиха хасковски квартали без вода, сред които отново е „Орфей“. От общината информираха, че детските градини са осигурили вода за децата.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха, че към 11 часа водоноската до сухото езеро в парк „Кенана“ е празна. Както Haskovo.info писа, вчера водоноски бяха разположени в парк „Кенана“, до сградата на ВиК в квартал „Орфей“ и в двора на МБАЛ – Хасково.

От ВиК коментираха, че днес камионът им вече е започнал да пълни водоноските и към обяд те трябва да имат вода. Очакванията са авариите да бъдат отстранени до вечерта.

Привечер от областната администрация съобщиха, че авариите са отстранени, а водоподаването е възстановено.

Хасковски квартали отново без вода заради още две аварии

2 коментара

    1. Хасково най хубав град С най кадърни управници Ние ше платим всички разноски по край авариите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button