Хасково

БСП – Хасково отново иска местен водач на листата за парламентарния вот

Водачът на листата на БСП за изборите за народни представители на 14 ноември да е от Хасково и да е член на тукашната организация. Около това са се обединили на общинската конференция на БСП – Хасково, която се е провела неприсъствено вчера.

На последните парламентарни избори местните социалисти също искаха от централното ръководство да бъде утвърден местен водач, но това така и не се случи. Сега с най-много номинации е общинският председател Камен Тодоров, следват Богдан Кирилов, Виктор Годжов и Смиляна Нитова.

Крайното решение се взима от Националния съвет в София. Очаква се водачите да са ясни до седмица, а малко след това да бъде обявена и цялата листа на БСП.

Днес пък изпълнителното бюро на БСП взе решение трима души да бъдат представители на партията в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Това са Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бялото момче
бялото момче
26.09.2021 18:13 18:13

Снимката снимката вижте

Back to top button