Хасково

Почетен медал за пожарникар от Хасково след 37 г. служба

Главен комисар Николай Николов връчи почетен медал за професионализъм на главен инспектор Петър Виденов на церемония в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 5 март 2022 г. Виденов ще навърши 60 г. и ще се пенсионира след повече от 37 г. служба. Започнал е работа като началник Дежурна бойна смяна, служил е в Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност, бил е началник служба Противопожарна охрана. От 2014 г. до момента изпълнява длъжността началник сектор „Превантивна и контролна дейност“. Многократно е награждаван с „Обявяване на благодарност“, лично огнестрелно оръжие и с Почетен знак – III степен.

Награда

„Дълбоко съм развълнуван от уважението. Тази награда е и за екипа, с който работя, тъй като през годините бяхме заедно отговорни за живота на хората“, благодари Петър Виденов.

„Цяло чудо е, че в район като вашия, броят на пожарите е намалял през летните месеци с 60%, което го отдавам на добрите ви превантивни действия“, посочи главен комисар Николов.

Награда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button