Избори 2021

Шестият в листата на БСП Владимир Вълков: Тук съм, гласувайте за мен!

За допусната най-вероятно техническа грешка сигнализира на пресконференция кандидатът за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ Владимир Вълков от Димитровград.

Той е регистриран под №6 в кандидатската листа от квотата на коалиционния партньор „Екогласност“. Негови познати и приятели обаче му се обадили, че липсва от рекламни материали на коалицията, а в предизборен вестник на БСП дори има друг кандидат, до чиято снимка е сложен №6.

БСП

„Потърсих обяснение от ръководството на коалицията и ми казаха, че най-вероятно е станала техническа грешка, която ще бъде поправена“, коментира Вълков. Искам просто да оповестя, че аз съм шестият, не съм се отказал и ще се боря до край. Който ме харесва да гласува за мен с №33 и преференция 106, призова кандидатът за народен представител.

Владимир Вълков е член на „Екогласност“ от 1 г. и за пръв път участва в избори. „Ние се борим за чистотата на въздуха и водата, като цяло искаме по-добър начин на живот. Бихме се борили примерно за по-добри филтри на ТЕЦ-а в Димитровград, защото хората имат нужда от чист въздух. Сега хората като си изкарат прането на простора всичко почернява, колите почерняват, проблемът го има, така че ще се борим да бъде отстранен“, допълни кандидатът за депутат. Според него държавата не обръща достатъчно внимание на тези проблеми и трябва по-настойчиво да се търси отговорност.

„Като цяло искаме да подобрим начина на живот в страната. Това отстоявам и на всички протести, на които съм бил. Искам да помогна да се случат промените“, каза още Владимир Вълков. Той очаква голяма подкрепа в Димитровград и района. По негови наблюдения никоя партия не води активна кампания и не разговаря с хората за проблемите им. „Няма разговор с народа, а аз го водя всеки ден“, завърши Владимир Вълков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button