Хасково

ГДБОП с акция срещу каналджии в Хасково

Служители на ГДБОП е неутрализирала група каналджии, действала на територията на Хасково, София и Бургас, съобщават от МВР.

Операцията е проведена на 2 декември под ръководството на Специализираната прокуратура. Разбитата престъпна група се е занимавала основно с транспортирането на нелегални мигранти през територията на страната срещу заплащане. Тя е действала от септември 2020 г.

При акцията са намерени тефтери със записки, телефони и други веществени доказателства. Разпитани са близо 20 свидетели, 11 от които пред съдия.

По искане на прокуратурата на 4 декември Специализираният наказателен съд е задържал под стража трима от обвинените, а един е под домашен арест с електронно наблюдение, за да се грижи за малко дете. Определението може да се обжалва пред Апелативния специализиран наказателен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Осман
Осман
05.12.2021 18:14 18:14

Джамбази напред

Semo
Semo
06.12.2021 7:26 7:26

Странно…едно и също са правили, тримата в ареста неизвестно за колко време, а четвъртият, понеже се грижел за малко дете ,- с елгривна!! Къде е равнопоставеността??? Тогава и другите да са с гривни!!

Izo popa
Izo popa
06.12.2021 7:50 7:50

Kioravite li sa pak Bliznazite kupili sa tezi evtini djipsheta ako gi hvanat da gorqt malko mangovzite

Izo popa
Izo popa
06.12.2021 7:53 7:53

Kioravite li da pak bliznazite te sa nakupili tezi eftini djipsheta ako gi hvanat da gorqt malko mangovzite

Back to top button