Спорт

Шампионът по борба Микяй Наим е Спортист на 2021 г. в Димитровград

Републиканският шампион по борба Микяй Наим заслужи приза Спортист на 2021 г. в Димитровград.

На второ и трето място са неговите съотборници в клуб Димитровград Стилян Илиев и Георги Иванов. Призът за Отбор на годината е за отбора по свободна борба на клуба. Треньор на годината пък е Салим Салим също от клуба по борба, а втори и трети са Димитър Димов от клуб „Младост“ и Гочо Гочев от клуб „Бугари“.

Спортист на годината

В категорията детско-юношески спорт Спортист на годината е Диана Сарафова от клуб „Младост“. В класацията следват: Александър Вакрилов – СК „Младост“, Денис Наим – СКБ „Димитровград“, Димитър Гочев – СК „Бугари“, Симона Тончева – СК „Бугари“, Владимир Мандалов – СКБ „Димитровград“, Теодор Иванов – СК „Карате клуб Димитровград“, Мартин Бонев – Тенис клуб „Димитровграв“, Теодор Тончев – СК „Фаворит“, Вивиян Гочева – СК „Младост“ и Емре Мухамед – СКБ „Димитровград“.

За своя дългогодишен принос за развитието на спорта специално отличие получи треньорът на СК „Младост“ Димитър Димов, който тази година отбелязва 60-годишен личен юбилей и 40-годишна спортна дейност.

Отличените получиха купи, грамоти и парична премия. Всички бяха поздравени от кмета Иво Димов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button