Регион

Арестуваха двама с 58 кашона парфюми на магистрала „Марица“

3 080 парфюма с лого на защитени търговски марки са иззели полицаи от Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера около 10 часа на км. 79 на автомагистрала „Марица“ те са проверили Фолксваген, управляван от 46-годишен турски водач със спътник 23-годишен сръбски гражданин. В багажника са намерени 58 кашона с парфюмите парфюма от различни марки, за които двамата не представили документ за произход и съгласие на правопритежателите на марките. Те са задържани до 24 часа.

 

По-късно от прокуратурата съобщиха, че спрямо двамата обвиняеми е взета мярка за неотклонение гаранция в размер на по 10 000 лева, както и забрана да напускат пределите на България.

45-годишен от Димитровград пък е заловен в кражба от магазин. Вчера в 1:30 часа той посетил магазина на булевард „Димитър Благоев“ и взел бутилка алкохол и кутия цигари, които не заплатил. След подадения сигнал е установен и доведен в полицейското управлението, където признал за кражбата и възстановил сумата на откраднатото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button