Хасково

Търсят кой да ремонтира колектор от канализацията на „Акация“

Предстои ремонт на канализацията на улица „Акация“ в Хасково. От общината вече търсят изпълнител за реконструкцията на колектора.

Ремонтът ще е на стойност 73 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 16 февруари. Колекторът е силно амортизиран, компрометиран и извън експлоатация. Той не може да изпълнява функциите си и да отвежда битовите и дъждовни отпадни води от прилежащите имоти. Канализационният колектор ще бъде подменен, като срокът за изпълнение на работата е от 70 до 100 календарни дни, се казва в поръчката.

Haskovo.info припомня, че канализацията на „Акация“ създава проблеми от година, като улицата е пропаднала в единия си край. Там през септември миналата година падна автомобил, като по чудо нямаше пострадали. Хората от съседния блок няколко пъти настояваха за спешен ремонт.

Кола падна в пропастта на липсващата част на улица „Акация“ в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петко
Петко
03.02.2022 14:35 14:35

Враво г_н Лозев жив и здрав да сте…

John
John
03.02.2022 16:38 16:38

какъв лозев, общината го прави!

Back to top button