Спорт

Григор загуби от Алекс Де Минор в равностоен мач в Монреал

Григор Димитров загуби във втория кръг на турнира по тенис на твърда настилка от сериите „Мастърс1000“ в Монреал (Канада) с награден фонд 6,57 милиона долара, съобщават от федерацията.

Хасковлията отстъпи с 6:7(4), 5:7 от Алекс Де Минор от Австралия. Срещата беше изключително оспорвана, но Димитров се пречупи в решаващите моменти. В първия сет нямаше нито една точка за пробив и логично се стигна до тайбрек. В него Димитров поведе с 4:1 точки, но загуби следващите шест разигравания, а с това и сета.

Много по-вълнуваща беше втората част на мача. Българинът проби още в първия гейм, но веднага допусна рибрейк. При 2:3 Григор спаси шест точки за пробив (три поредни при 0-40) и успя да изравни. При 4:4 Димитров пък имаше три възможности за пробив, но не успя да се възползва. При 5:6 Григор изостана с 15-40 на собствен сервис и от втората си възможност Де Минор затвори мача в своя полза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button