Любопитно

Американската група Barbaro с концерт в Хасково

Световноизвестната блуграс група Barbaro ще изнесе концерт в хасковския театър „Иван Димов“ на 29 май от 18 часа, съобщават от общината. Входът е свободен.

Формацията представя своята акустична комбинация от своеобразен блуграс, джаз и камерна музика на турне из четири града в България, като част от програмата „American Music Abroad“.

Музиката на Barbaro е едновременно оживена и интимна, идеална за въртене на дансинга или за готвене с някого, когото обичате. Базираните в Минеаполис изгряващи звезди са създали своя еклектичен звук чрез писане на оригинални песни, вдъхновени от блуграс, джаз и камерна музика.

Музикалната визия на Barbaro изследва техния колективен житейски опит чрез сложни инструментации, креативно огъвайки традиционната музика в стил, който е изцяло техен. Албумът им Dressed in Roses, издаден през януари 2020 г. е истинско свидетелство за тяхната музикална идентичност и звук, който поставя началото на една от най-търсените акустични групи в Средния Запад на САЩ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
само да питам
само да питам
22.05.2023 16:01 16:01

Хангар ли ще ги подгряват?

Back to top button