Хасково

Остава в болница жената на зрелищно арестувания в Хасково рецидивист

47-годишната жена на зрелищно арестувания в петък в центъра на Хасково Мирослав Желязков остава в болница, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че 44-годишният харманлиец беше задържан след сигнал от 47-годишната му съпруга, с която са в развод. Тя съобщила, че на паркинг в Харманли е била нападната от Мирослав. Той й нанесъл побой, отнел й дамската чанта с 4 200 лева и мобилен телефон, след което избягал с нейния автомобил в неизвестна посока.

По-късно колата е намерена в село Брягово, а мъжът е арестуван в Хасково. Срещу харманлиеца има издадена заповед за незабавна защита от районния съд да не доближава жената. Пострадалата е настанена в местната болница за наблюдение, без опасност за живота.

Както Haskovo.info писа, на 15 май Желязков се закани с убийство на двама полицаи в Брягово. Той беше наказан с пробация от хасковския съд след споразумение.

Полицаи с качулки задържаха криминално проявен в центъра на Хасково

„Търговецът“ с брадва от Брягово с обвинения за заплаха за убийство

Наказаха с пробация търговеца заплашвал с брадва полицаи в Брягово

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Миро
Миро
12.06.2023 13:13 13:13

Миро,миро ще ядеш кочана

Back to top button