Спорт

Стелиана Гичева и Теодора Найденова спечелиха титлата на двойки в Хасково

Стелиана Гичева (ТК „Нова Загора“) и Теодора Найденова (ТК „Черноморец“, Бургас) спечелиха титлата на двойки при девойките на Държавен турнир по тенис за юноши и девойки до 16 г. в Хасково, съобщават от федерацията.

Във финала Стелиана и Теодора победиха с 6:2, 6:0 Ивелина Христова (ТК „Изида“, Добрич) и Александра Антонова (ТК „Русе“).

Във финала на двойки при юношите ще играят Росен Петров и Момчил Марков от ТК „Диана“, София срещу Брайън Димов (ТК „Велто“, Варна) и Кристиян Стефанов (ТК „Хасково 2015“).

Днес станаха ясни четвъртфиналите на сингъл при юношите и полуфиналите на сингъл при девойките.

Георги Георгиев пък се класира за четвъртфиналите в турнира на двойки в Кайро, Египет. Георгиев и Калин Стирбу от Румъния, поставени под №5, се наложиха с 6:4, 6:3 над Емирхан Булут от Турция и Лео Матисен от Южна Африка.

ТенисПредната седмица Георгиев и Стирбу спечелиха второто място на двойки на друг турнир от същата категория J200 в Кайро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button