Външни публикации

Рокля тип риза: как да я носите по различни начини?

Роклята тип риза е универсална дреха, подходяща за всеки сезон и повод. Тя може да е перфектният избор за вашата визия само с няколко промени в стила и аксесоарите. Вариантите за носене на рокля тип риза са много, а комфортът и гъвкавостта на една такава дреха я правят задължителна част от всеки дамски гардероб.

Модерни ли са роклите тип риза през тази година?

Роклите тип риза със сигурност са издържали изпитанието на времето и тази година не е по-различна. Те са модерна дреха, която винаги изглежда актуална, благодарение на елегантния им дизайн и универсален стил. Трендът е да бъдат допълнени с интересни щампи и докорации, в ярки цветове и със закачливи детайли. А разнообразието от кройки е от тесни модели със стегната талия до широки рокли тип риза в асиметрична дължина.

Популярността им не е случайна – те са идеалният избор за всеки повод. Можете да ги носите с обувки на ток за вечер навън или пък да изберете небрежно-елегантния стил в комбинация от рокля със сникърси за ежедневнието ви. Тези година ще искате да имате поне един такъв модел в гардероба, затова разгледайте предложения за рокля тип риза в сайта на MODIVO.

Рокля

Как да носите рокля тип риза

1. Изберете правилния модел

Ключът към стилизирането на роклята тип риза е да подчертаете нейната универсалност и едно от най-важните неща е да намерите правилната форма, която да подхожда на вашето тяло. Без значение дали избирате класическа рокля тип риза с колан или по-разкроен модел, уверете се, че пропорциите са подходящите за вас. За да бъде завършена визията ви, добавете аксесоари като ефектен колан или интересно бижу. За по-непретенциозен вид съчетайте роклята си с кецове, сникърси или балеринки. И не се притеснявайте да сложите дънково яке или шикозно сако върху роклята. Не забравяйте, че роклите тип ризи са стилно и практично допълнение към всеки гардероб, така че експериментирайте с различни визии.

2. За по-хладните дни

През есента и зимата, добавете интересна жилетка с масивна плетка върху роклята тип риза. Тя не само ще осигури допълнителна топлина, но и ще придаде различна текстура на тоалета ви. През най-студените дни, може под роклята да облечете прилепнало поло или вталена тънка тениска. През есента изберете рокли тип ризи в по-наситени нюанси като кафяво, зелено и оранжево.

Друг страхотен вариант за горна дреха са дънковото и коженото яке, които се съчетават идеално с рокля тип риза за модерна градска визия. За по-елегантна опция сложете сако върху роклята си, което е чудесна комбинация за деня в офиса. Завършете визията с високи до коляното ботуши и ефектно палто и ще привличате погледите дори в най-хладните дни.

3. През по-топлите месеци

През пролетта роклите тип ризи са чудесен начин да сте в унисон с прохладното настроение на сезона. Помислете за леки материи и ръкави, които могат да се навиват. През лятото изберете дишащи тъкани като памук или лен, които ще осигурят необходимата прохлада. Може да комбинирате с клин и равни обувки, или пък със сандали и сламена шапка за плажната ви разходка.

4. В ежедневието

Що се отнася до гардероба за ежедневните поводи, роклята-риза е универсална дреха и един от най-лесните начини за носенето й е да я съчетаете с удобни обувки като сникърси и сандали, и да добавите някои забавни аксесоари, като шарена чанта или пък интересен шал.

Back to top button