Хасково

Глобени шофьори и задържани за дрога при акциите в Хасковско

60 рискови места, 43 заведения, заложни къщи, дружества за бързи кредити, 101 души и 966 превозни средства са проверени вчера при спецакциите срещу търговията с гласове, конвенционалната престъпност и пътния травматизъм в Хасковска област, съобщават от полицията.

Констатирани са 11 нарушения по Закона за движение по пътищата. Съставени са 7 акта, 4 фиша и 9 електронни фиша. Издадени са 3 принудителни административни мерки и са връчени 55 електронни фиша.

Издадени са още 20 предупредителни протокола, установен е един човек, обявен за издирване. Образувани са 4 досъдебни производства и 1 бързо производство

В Димитровград например е проверен търговски обект в квартал „Изток“, в който е работила 53-годишна жена без трудов договор и без фискално устройство за регистриране на продажбите. В полицейското управление е бил доведен и шофьор на лек автомобил Фолксваген, който карал след употреба на метамфетамин. Отказал е кръвна проба.

До 24 часа в Харманли е задържан водач на Мерцедес с 1.71 промила алкохол. В управленията в Свиленград и Хасково са установени трима водачи от Любимец, Димитровград и Турция, шофиращи товарни автомобили със служебно прекратени регистрации.

В хасковската полиция са задържани 17-годишен хасковлия, в чийто дом на улица „Елица“ е намерена 40 грама марихуана и 23-годишен от чието жилище в квартал „Орфей“ е иззета кутия с 15 грама пико.

Откриха открадната кола и дрога при акция срещу купения вот в Хасковско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button