Хасково

Насрочиха две от делата по оспорване на изборните резултати в Хасково и Димитровград

Хасковският административен съд насрочи за разглеждане две от делата по оспорване на резултати от местните избори на 29 октомври.

На 9 ноември от 14 часа ще е заседанието по жалбата на КП „България на регионите“ против решението на ОИК – Димитровград, с което са обявени резултатите от изборите за общински съветници.

На 10 ноември от 13:30 часа започва делото по жалбата на шестте партии и коалиции против решението на ОИК – Хасково, с което са обявени резултатите от изборите за общински съветници.

Haskovo.info припомня, че в съда беше образувано и дело по жалба на кандидат за кмет на свиленградското село Студена против решение на ОИК – Свиленград относно обявяването за избран кмет на кметството.

В ОИК – Хасково бяха подадени две жалби от Георги Иванов, който атакува решението, с което не е допуснат до балотаж на вота за кмет на община Хасково и изборите за общински съветници.

3 жалби срещу изборните резултати в Хасково

Хасковският съд образува три дела за оспорване на изборните резултати

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button