Спорт

Волейболистките на „Раковски“ с убедителна победа срещу Сливен

Три волейболни срещи от първенството на кадетките в група Б на регион „Странджа“ се изиграха днес в спортна зала „Младост“ в Димитровград.

В първия двубой домакините от „Раковски“ постигнаха убедителна победа с 3:0 над „Сливен волей“. Момичетата на треньора Светлана Цветанова показаха силна игра и заслужено се поздравиха с успеха.

Състав на ВК „Раковски“: Габриела Петкова, Гергана Георгиева, Йоана Атанасов, Ивет Тодорова, Вероника Трифонова, Теодора Статева, Петя Иванова, Стефани Лапачка, Косара Тенева и Тихомира Демирева.

ВолейболСлед това играха Кирково срещу „Яворов“ (Чирпан) и „Яворов“ срещу „Сливен волей“. В публиката имаше и любители на волейбола от Хасково.

Волейболната програма продължава в понеделник. В първия мач от 10:30 часа „Раковски“ се изправя срещу Кирково. От 12:30 часа играят Кирково и „Сливен волей“, а от 14:30 часа е срещата между „Яворов“ и „Раковски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button