Хасково

„Практикер“: Готови сме да изградим кръгово на пътя Хасково – Димитровград

Готовността си за изградят за своя сметка кръговото на пътя Хасково – Димитровград при търговските обекти и Бирената фабрика потвърдиха от „Практикер Ритейл“.

Те изпратиха отговор до медиите и институциите във връзка със зачестилите публикации относно реализацията на реконструкцията на кръстовището с изграждането на кръгово с външен радиус от 22.5 метра.

„Стоим твърдо зад ангажиментите за изграждане на кръгово кръстовище, съгласно сключения между дружеството и Община Хасково договор от 19 януари 2023 г., съобразно решение на общинския съвет от 16 декември 2022 г.“, посочват от дружеството, като дават съгласието си за оповестяване на съдържанието на договора.

От „Практикер“ изразяват своята готовност да предприемат всички необходими действия по финансирането и изграждането на кръговото след издаване на разрешение за строеж. „Считаме, че проектът за изграждане на кръстовище със светофарна уредба е временно решение, подобряващо безопасността на движение на пътя до реализацията на кръговото, което е наш основен приоритет“, допълват от дружеството.

Haskovo.info припомня, че от Областно пътно управление вече обявиха обществена поръчка за монтирането на светофарна уредба на кръстовището, което разбуни духовете. От АПИ обясниха, че това е временно решение до изграждането на кръгово.

Търсят фирма за монтаж на светофар пред магазините на входа на Хасково

АПИ: Слагаме светофар до Бирената, докато бъде изградено кръгово

Недоволство срещу светофара на пътя Хасково – Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
joto1
joto1
23.01.2024 18:07 18:07

и ПРАКТИКЕР са по компетентни от АПИ…при сфетофар 100% ще има жертви…ама нали трябва да се усвоят или окръдът едни пари…

Рaмадан
Рaмадан
23.01.2024 20:45 20:45
Отговор до  joto1

Директорът на пътното да се върне от три годишния болничен и да даде обяснение за действията на подчинените му…

Хахахах
Хахахах
23.01.2024 18:38 18:38

Развали се схемата на гербаджии хо хо хо, кофти, карай, скоро друга измама ще излезне….

Костадин
Костадин
23.01.2024 19:13 19:13

Защо вместо светофар като временно решение не си сложат по дълга мантинела на техния вход и изход ?Така никой тарикат няма да може да мине от и към бирената,но и никой тарикат няма да открадне пари за светофар.

Анонимен
Анонимен
23.01.2024 20:18 20:18

Господ дава, пъдаря не дава. (с)

Ало, чиновниците, оставете хората да си свършат работата и спестете 1/2 млн. лв на данъкоплатците. Duh!

градски
градски
23.01.2024 21:09 21:09

Не е ли по добре да се сложи мантинела между платната доБирената и кръгово на разклона на с. Крепост? Там е по широко и ще се преминава по бързо и безопастно

Общественна поръчка
Общественна поръчка
23.01.2024 22:58 22:58

„сключения между дружеството и Община Хасково договор от 19 януари 2023 г.“… ПРЕДИ 1 ГОДИНА !!!!
ХОРАТА ИСКАТ ДА СИ ПОСТРОЯТ ЗА ТЯХНА СМЕТКА КРЪГОВОТО ,А ОТ ОБЛАСТНО ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ,КМЕТ,СЪВЕТНИЦИ,ОБЩИНА СИ ИГРАЙКАТ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ДА БОЦНАТ ЕДНИ УСВОЕНИ 450 ХИЛКИ ЗА СФЕТОФАР…
ЕХО ПРОКУРАТУРА СПИТЕ ЛИ?
СЪБУДЕТЕ СЕ В ХАСКОВО, ЧЕ ДАЛАВЕРКИ МНОГО СТАНАХА ПОКРАЙ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ
Аман от тоя целогодишен сън,тука в Хасково всичко е сълза или светата троица полковника,дпс и тенчо плащат на когото трябва😄😄

Back to top button