Регион

Стрелецът от Сърница загина след падане от тераса на болница

56-годишният Бейсим Салиф от село Сърница, община Минерални бани е загинал на 7 март вечерта в Пловдив.

Той е паднал от тераса на деветия етаж на болница, където е бил при свой съселянин. Тялото е откарано за аутопсия, която не е показала следи от насилие. Най-вероятно в случая става въпрос за самоубийство, съобщиха за Haskovo.info от ОДМВР – Пловдив.

Haskovo.info припомня, че през юни 2022 г. мъжът получи 2 г. и половина условно с 4 г. и половина изпитателен срок от хасковския районен съд. Той беше признат за виновен в закана за убийство към двама от съседите си в селото при пореден скандал на 29 ноември 2021 г. и в държане на незаконно оръжие и боеприпаси.

Бейсим беше издирван от близо 200 полицаи. Той беше задържан от Ердинч Аптиш в землището на село Душка, община Черноочене. Отново след споразумение Бейсим получи 2 г. условно с изпитателен срок от 4 години от Районен съд – Кърджали за закана за убийство спрямо Ердинч.

Бейсим от Сърница се обяви за невинен, оставиха го в ареста

Стрелецът от Сърница получи условна присъда и от съда в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
—-bb
—-bb
11.03.2024 21:37 21:37

Грях на душата им за ЦЯЛ ЖИВОТ, на всички ,които се нахвърлиха срещу човека , и цялата управа/държава и тези 300 полицаи/ Цял живот да ви мъчи това

Водоносец
Водоносец
11.03.2024 22:14 22:14

Изтормозиха го човечеца,този като го гледам и кокошка не може да заколи,съседа му го е тормозел и накрая е извадил оръжие,дори без да е наранил някой,гониха го като куче и сума си време лежа по арестите,лека му пръст!

Back to top button