Хасково

Искат ремонт на опасна улица в Хасково, започва спешно обследване

Общинският съвет реши да се предприемат действия по спешно обследване на улица „Стоян Заимов“ 24-33 в Хасково.

За следващата сесия на местния парламент кметът трябва да докладва резултатите. Предложението беше на заместник-председателя на общинския съвет Делян Делчев въз основа на докладна от „Възраждане“, в която се настоява за започване на спешни строителни дейности по укрепване на участъка от улицата.

Общинските съветници изслушаха Виолета Ангелова, която живее на улица „Стоян Заимов“. „Трудно е да се нарече улица, това е сокак – не могат да влязат линейка, пожарна, коли за сметопочистването и снегопочистването“, посочи тя, като допълни, че е имало инциденти с паднали и пострадали хора.

УлицаПрез годините имало няколко жалби до общината. Направена е водопровод, сложено е улично осветление, но никога не е имало асфалт и канализация – всички били със септични ями, които се чистили на ръка, защото не можело да влезе вома.

„Не държим толкова на асфалт, а на канализация и подпорна стена, за да не се руши улицата“, заяви още Ангелова.

Улица

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Махаленец
Махаленец
29.03.2024 16:19 16:19

Г-жо Ангелова, стъпете по-здраво на земята и без такива меки изказвания от рода на „не държим толкова на асфалт“. Да, държим и не само! Аз лично държа на КАЧЕСТВЕН АСФАЛТ И КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. Държим на инфраструктура, която отговаря на норми и изисквания, щото всички плащаме данъци, а от общината само събират, а насреща ни един х*й. Безхаберници и крадци. Крайните квартали в града са в тотална разруха. Кв. Каменец от 20г на ул. Пещера чакаме канализация, течаща вода и асфалт. Всички в общината сте мухльовци!

Last edited 28 days ago by Махаленец
Анонимен
Анонимен
30.03.2024 18:08 18:08
Отговор до  Махаленец

Точно така браво

Марина
Марина
09.04.2024 20:54 20:54

И ние от улица Петрич сме на същия хал, но на никой не му пука за живеещите тук. Единствено преди избори идват да си залепят плакати и това е, а не виждат, че улицата е дупка до дупка, асфалт преди минимум 35 години. Да не говорим, че вечния отговор е, че ще има водопровод и затова не асфалтират. То ако имаха желание всичко щяха да направят, но явно няма сметка да се прави нещо на тази улица.

Back to top button