Хасково

Нова формация търси доверието на избирателите за общинския съвет в Хасково

Коалиция „Заедно за силна община – Българска социалдемократическа партия“ подаде документи за регистрация под №6 в ОИК – Хасково за участие в изборите за общински съветници на 23 юни.

Тодор Топалов, който сега е общински съветник от ДБ, коментира пред медиите, че формацията представлява платформа, отворена към всички свободни избиратели, демократично мислещи хора с ясна кауза и цел, които искат да задават посоката на движение на общината. „Общината и общинският съвет има нужда от изявени личности, които да задават дневния ред на общинския съвет“, посочи Топалов.

Той обясни, че решението за новата формация е взето, след като се е видял резултатът от предишните избори за общински съветници, които бяха касирани от съда. „Пожелахме да дадем на хасковлии нова алтернатива. Листата все още е отворена и гражданите могат да заповядат на разговор“, допълни лидерът на политическия субект, като уточни, че програмата им ще бъде публикувана в началото на предизборната кампания.

ОИК
Тодор Топалов

Тодор Топалов се обяви за ясно задаване на дневния ред на общинския съвет с участието на мислещи хора, за да могат да работят заедно в синхрон с останалите политически субекти. Целта е мнозинство в общинския съвет, като предстои да бъде намерен пътя към него.

„Влизаме в кампанията и не желаем да бъдем враждебно настроени. Ще водим разговори с всички политически субекти за доброто на Хасково. Конфронтацията не води до резултат“, завърши Тодор Топалов.

ОИКЗаедно с Топалов в ОИК бяха Николай Колев и Таня Чалъкова, които в предишни избори бяха част от други партии.

Haskovo.info припомня, че ЦИК допусна 19 партии и коалиция за участие в изборите за общински съветници в Хасково. Крайният срок за регистрацията им в ОИК е до 17 часа на 13 май, а кандидатските листи трябва да бъдат заявени до 17 часа на 21 май.

Допуснаха 19 партии до изборите за общински съветници в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Павел
Павел
10.05.2024 20:17 20:17

Къде ли не отиде и все не я огря.
Сега пак няма.
Докога ще ги менкаш?!

Анонимен
Анонимен
13.05.2024 14:32 14:32

Като я гледам тая дето смени четири партии и само пари са й в главата… за никъв … не стават

Анонимен
Анонимен
13.05.2024 14:35 14:35
Отговор до  Анонимен

То и Топалов е същия. На последното събрание на общински съвет гласува за фотоволтаиците на Делян. Та колко да са алтернатива. Продажници и интересчии

Back to top button