Регион

Откриват плувното лято в Димитровград, басейнът поскъпва

Плувното лято на басейн „Химик“ в Димитровград ще бъде официално открито на 24 юни от 11 часа, съобщават от общината.

Ще има специална програма със спасителни демонстрации и видове плуване от БЧК – Хасково. Предвидени са изпълнения на деца от клубовете по танци „Dance fit“ и „Loca dance“ към ОП „Детски и младежки център“.

Гостите на откриването ще участват в томбола с атрактивни награди – десет ваучера за безплатни посещения на басейна през различни периоди от летния сезон.

Басейнът ще работи с посетители от 10 до 19 ч. всеки ден. Съоръжението ще заработи със старите цени на билетите, които към момента са: за деца до 7-годишна възраст – безплатно ползване, до 18 години – 1 лв., а над 18 г. билетът за ползване е 3 лв.

На предстоящото заседание на Общинския съвет местните парламентаристи ще разгледат внесена докладна от кмета за актуализиране цените за ползване на съоръжението, съобразно експлотационните му разходи. Измененията предвиждат за деца до 7 години ползването на басейна да остане безплатно, за деца от 7 до 18 години да е 3 лв. на ден, а над 18 години – 5 лв. на ден.

Цените за ползване на басейна не са променяни от 12 години.

Басейнът е обезпечен със спасител, който при сформиране на група може са проведе обучение по плуване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.06.2024 20:31 20:31

Still a LOT cheaper than Mineralni Bani though!

Back to top button