Избори 2017

ГЕРБ влезе в изборите с водосвет. Обещава кампания без популизъм

ГЕРБ стартира официално предизборната си кампания в Хасково с водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил“. За нас това е важно, помолихме се за благоденствие на хората, заяви водачът на листата Делян Добрев.

Ние сме изцяло местна листа и познаваме добре проблемите на областта, решили сме много от тях и предстои да решим още много, защото знаем как, допълни Добрев. След него в листата с кандидати за народни представители са досегашният областен управител Станислав Дечев, депутатът Евгения Ангелова, председателят на общинския съвет в Димитровград Гергана Кръстева, директорът на Областната дирекция за безопасност на храните Георги Станков и бившият заместник-областен управител Валентин Ангелов.

ГЕРБ

Поставяме си за цел по време на тази кампания да говорим с хората, да им обясним какво може да се случи и какво не може, защото най-голямата заплаха не само за България, а и за целия Европейски съюз е популизмът, допълни Делян Добрев и посочи, че залагат на честността, защото хората трябва да имат реалистични очаквания, за да не бъдат разочаровани.

ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button