Хасково

Разбит тротоар в „Орфей“ затруднява майки с детски колички

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за разбит тротоар в хасковския квартал „Орфей“.

Тротоарът свързва пешеходните пътеки на булевард „Васил Левски“ до подлеза. Въпросният подлез пък е мръсен и тъмен и хората го избягват.

Хората казват, че плочките на тротоара са разбити вече трети ден и майките с детски колички минават изключително трудно.

Тротоар

Изпрати новина

11 коментара

 1. Майките с количките къде вървят в тази жега се пита в задачата?
  Да си седят у дома на хладно… голяма работа като е майка и има количка…. тц тц тц…

 2. Тези плочки бяха разбити от един мотокар прекаран оттам като за по пряко от мързеливите работници на незнайно коя фирма лично с очите си видях! И през цялото време след хиляда маневри и виждайки как плочките подскачат те не взеха никви мерки да спрат и затова сега се стигна до това положение!

 3. Вергил
  Майката може да е минала по тротоара и в 8ч ,когаго е хладно??И да,точно защото е майка с количка трябва да се обърне внимание.Излез и пробвай да буташ колшчка по тия разбити улици!!

 4. Къде е общината къде бездействат нито улиците оправени нито тротоарите всичкото ни е такова

 5. Е такива умници като Вергил работят в Общината.Направо без коментар на коментарчето му. То и като се жалвахме от шума на ралито,някои предложиха „да ходим другаде да живеем бе“.

 6. ДО БЕБА, за шума от ралито съм съгласен, че не му е мястото в града и тези, които са ви казали да живеете другаде са пълни селяни.
  Относно разбитите тротоари, много от младите майки като хванат да бутат колички си мислят, че света вече се върти около тях и всеки им е длъжен, разбира се ако не си дебела танцьорка живееща на последния етаж в някой блок в орфей. Иначе точно количките на майките разбират тротоарите.

 7. Общината кога най-после ще сложи легнали полицай точно там. Всички карат като на състезание,даже и не намалят на пешеходната пътека камо ли да спрат. Това е пълно безобразие. Докога ще спяте в тая Община.Чакате да стане някоя беля тогава да вземете мерки. Пълно безобразие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button