Хасково

Сняг вали в цяла Хасковска област, всички пътища са проходими

Сняг вали в цяла Хасковска област, като всички републикански пътища са проходими при зимни условия и няма въведени ограничения, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Най-много сняг има в Тополовградско и Ивайловградско, където снежната покривка е около 10 см. Пътищата са обработени със сол, като сега се чистят от около 80 машини. Досега няма данни за произшествия.

Минималната измерена температура в Хасково в 5 часа тази сутрин е минус 4.5 градуса, съобщиха от метеорологичната обсерватория в областния град.

За днес за Хасковска област е обявен оранжев код за силни снеговалежи, като се очаква образуването на снежна покривка от 20 до 35 см. Температурите се очаква да паднат още.

От Регионалното управление на образованието съобщиха за Haskovo.info, че часовете са започнали нормално във всички училища в областта.

4 коментара

  1. Главите ви са проходими!
    Вижте какво се случва в нашият областен град, или е по-лесно да мечтаем.

  2. Има непоходими улици, ало, стига сте повтаряли дежурните лафове на разните агении като папагали. Сами излезте и вижте!!!

  3. Вие дебили ли сте, информацията е на областното пътно управление, което отговаря за републиканската пътна мрежа, а не за Хасково.

  4. Дебили са да. В Хасково са 100 %. мързеливи вечно недоволни дебили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button