Хасково

ВСС поощри и освободи Господинка Пейчева от Хасковския окръжен съд

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Господинка Пейчева от Хасковския окръжен съд с отличие „личен почетен знак: първа степен – златен“, съобщават от ВСС.

Отличието е за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Предложение за награждаването й е направено от председателя на окръжния съд Миглена Тянкова във връзка с предстоящото пенсиониране на съдия Пейчева.

То е мотивирано с дългогодишния й професионален стаж – над 41 г., през които е заемала и ръководни длъжности, както и с постигнатите отлични резултати относно бързината и качеството на правораздаването. Изградената от нея кариера се сочи като принос към правораздаването и за повишаването на авторитета и доверието в съдебната система.

Съдийската колегия освободи Господинка Пейчева от заеманата длъжност „съдия“ в Хасковския окръжен съд, считано от 9 януари 2019 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button